Izcilākais visu laiku cilvēks

Pafantazēsim? Ja jums būtu jāizvēlas izcilākais cilvēks pasaules vēsturē, kurš un kāpēc tas būtu? Teiksim būtu jāpastāsta par vienu izcilāko cilvēku marsiešiem ..

hashashiin  1 1 Marsiešiem? Hemiunu un Gaudi

Svece  5 1 Ko Kristus dižu izdarīja nezinu , lielākie darbi tika veikti pēc viņa nāves. Hitlers- veiksmīgi izmantoja situāciju , labs demagogs, orators - bet rezultāts nebija līķu kaudzu vērts. Leonardo- ģēnijs daudzās nozarēs- balsoju par viņu.

jozolsen  7 3 Ļeņins...Viņa idealoģijas dēļ gājuši bojā ap 100 miljoniem..Un turpinās vēļ šodien ,jau pāri 100 gadiem..Jā pārējās idealoģijas ir ciešsaistē ar materiālišu,ši idealoģija- tikai cīņa par varu,kā tādu..

jozolsen  5 4 Leņina skolnieki..Staļins,Musolīni,Hitlers,Mao un citi lielākie pagājuša gadsimta slepkavniei..Sarkanā mēra bacila nesēji.....Viņus visus vieno idealoģiskā cīnā tikai par varu,nogalinot savādāk domājošos līdzpilsoņus un pat preventīvi,iespējamos ienaidniekus..Izdedzinātās zemes pamatprincips,kurā paliek tikai paklausīgi nedomājošas avis..

lasminaxxl  1 3 Es balsoju par piparkūku izgudrotāju - graužu un slavēju !!
Man šovakar nav līdz tik augstām lietām , es tā piezemētāk ..

riks086    2 Nezināmais "Kamasutras" autors.... :)))))))))))))

Samila  2 2 Apbrīnoju Akvitānijas hercogieni Eleonoru, 12 gadsimtā nodzīvojusi vismaz 80 gadu, kad sievietes vidējais vecums esot bijis ap 30. No sākuma apprecējusi Francijas karali, tad Anglijas, pārdzīvojusi 8 no 10 saviem bērniem, no kuriem divi - Ričards Lauvassirds un Džons Bezzemis kāpa Anglijas tronī. Pārdzīvojusi krusta karus, ar saviem trim dēliem sacēlusies pret savu vīru Anglijas karali, 16 gadu par nodevību pavadījusi ieslodzījumā, pēc tam turpat vai 10 gadus valdījusi Anglijas tronī sava dēla Ričarda vietā.

Apbrīnojams gara spēks!

limonija  1   Samila - Piekrītu Tev par Eleonoru, bet visu cieņu arī - ElizabeteiI, kas tika galā ar sarežģījumiem valstī labāk par visiem tālaika tēvaiņiem - troņa pretendentiem;)

kvarts  2 1 man labpatīk domāt ka tas ir Alfreds Nobels... dinamīts, tas ir vērtīgs izgudrojums...

vilx  4 2 Putins?

AivarsN  4 2 Viennozīmīgi Ādams. Nebūtu viņa,nebūtu arī visu pārējo. Arī Ādama izcelsme ir viena no lielākajām mīklām cilvēces vēsturē. Ir vairākas teorijas,bet nekādu pierādījumu. Varbūt tieši marsieši zinātu atbildi uz šo jautājumu,ja vien būtu izdzīvojuši.

Vaukskis  4 3 Arii es par Jeezu kaa nevainojamu paaraako personiibu !

jokapec  3 1 Mamma un tētis

TestMe  2   Varu jau fantazēt, bet tā būtu sevis mānīšana..neuzskatu, ka kāds cilvēks ir labāks par citu.

daimond  1 2 :D- Viennozīmīgi- tas ir fargo! Tādu palagu uzrakstīja par sliedēm, kuras nav pļavā, un par nebrīvo cilvēku, kurš neredzot tās sliedes, netic, ka tās tur ir, un ka pa tām tiešām var reāli braukt, bet savā neticībā prasa parādīt, kur ir tās sliedes, par kurām runā fargo, lai redzētu, zinātu, un pārliecinātos, ka tās tiešām ir tur, kur tās nevar redzēt, bet- brīvam fargo jau pat nevajag ne pašas sliedes, ne pašu vilcienu- viņam pietiek ar ticību, ka sliedes ir, un ticību, ka viņš ir pasažieris neredzamājā bezmaksas vilcienā, kurš ved viņu no dieva neizdevušos ideālo pļavu nr.1 uz nākošo- nr.2, kura izdošoties labāka. Tad iedzersim par to, lai nākošreiz bībeles dievam viss izdodas daudz labāk!;)

Janeks12      Nu Tesla paliks uz visiem laikiem līdz galam neatklāts,bet protams ģēnijs! varbūt neaizmirsīsim Frediju Merkuriju,neņemot vērā viņa orentāciju,bet sasniegumus! 2020-03-21 02:29

Pilskungs  2   Jēzus Kristus nav un nebija cilvēks, vajag tak padomāt, ko runā ! 2020-03-21 23:20

Piparkuka      Latvijā, točna- Artuss Kaimiņš, tikai uz otru pusi.
Vēl kaut ko trakāku nez vai var iedomāties.
:)
2020-03-23 13:41

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu