Kam Krievijai vēl zemes?

Kam Krievijai vēl zemes jāiekaro, ja 90% tās teritorijas jau tā netiek apdzīvota? No jaunākas vēstures - daļas Somijas (Karēlija), Vācijas (Kēnigsbergas), Japānas (Kuriļu salas), Ukrainas (Krimas). Vienkārši dēļ bezkaunības?
Es vēl saprastu, ka Ķīnai būtu tāda doma, ka trūkst zemes un nav kur iedzīvotājiem dzīvot, bet tik ne Krievijai kas tāpatās nespēju apdzīvot pat daļu no tā, ko ir sagrābušās

av2  3 14 Esmu arii Krievijaa padziivojis, nedaudz. Jaa, gudriissi, aizbrauciet, un paskatieties, kaa dziivo krievi, riktiigajaa ggerevnnaa. Jau 200 km no Maskavas...nav elektriibas . LLoti gribaas ko taadu arii Latvijaa ? Padomaajiet par to, pirms te rakstiet vispaar. Es uzaugu sajuzaa, latvijaa, un vareetu par to uzrakstiit graamatu, par to debiilismu, kas bija , kaa bija.ne par velti jau kaadaa 4turtaja klasee sacereejumaa uzrakstiju, ka aizbraukssu no ssiis komunistu valsts, jo.....Protams, senccus izsauca uz skolu, peec pilnas programmas.
Un cik jaabuut neizgliitotam, lai nesaprastu, ka Putinaa tuvredziigaa, debiilaa ...ieroccu zzvadzinaassanas politika nekad, uzsveru, nekad nepaliks bez atbildes ! Neasapnnojies slapjos sapniissus....
Buutu jau lloti, lloti forssi, ja Latvija vareetu sevi aizstaaveet, uztureet...da kaut tikai normaali eksisteet viena pati, bet taa nebuus NEKAD. Ssobriid vieniigais , kas uztur relatiivu mieru reggionaa ir NATO. Patiik , nepatiik, bet kaadi veel ir varianti? Reali varianti, nevis sapniisi kaarteejie.

Mavs  18 3 Prieks par Krieviju, ka ir vismaz viena valsts, kas spēj nostāties pret amīšu "demokratizāciju" ! Un tiem demagogiem, kas operē ar jēdzieniem "visa [demokrātiskā] pasaule ir pret Krieviju !!!", atgādināšu, ka pasaulē ir daudz vairāk cilvēku, kas vēlas sadarboties ar Krieviju, nevis amīšiem, kas visiem uzspiež savu liekulīgo demokrātiju.

P.S. Tiem, kas nepazīst globusu, atgādināšu, ka no Rīgas līdz Vašingtonai ir 7000 km, bet no Rīgas līdz Maskavai - tikai 1000

Labrador  7 6 Vismaz 60% etnisko latvieshu ir vatnjiki,kuru dziives sapnis ir russkij mir vo vsem mire.Taadi ar sajuusmu lasa Erenburgu un vismaz 6 stundas dienaa poavada pie TV,skatoties kremlja propogandu.Latvija ir prokremliskaakaa valsts pasaulee,briinos,kaa to nav izmetushi no NATO.Daudzi LV uznjeemumi sponsoree Donbasa separus.Vieteejie latvieshi nevar sagaidiit krievu atbriivotaajus,gaida 1940.gada arkaartojumu,ceriibaa,ka izsuutiis nedaudz bagaataako kaiminju.Vieteejie latvieshi patalogjiski ieniist NATO.Vieteejiem latvieshiem Lembergs ir,kaa Kims ziemeljkorejieshiem.

Neutrogena  1 4 Sāksim ar to, ka pēdējais cilvēks, kuram globāli interesēja Latvijas statuss un izaugsme, bija Dr. Kārlis Ulmanis. Pēc viņa nav pieredzēts kārtīgs, godīgs un nesavtīgs valsts vadītājs. Tāda, lūk, situācija! Ak, jā! VVF bija/ir populiste, kura ar lētiem saukļiem uzkurbulēja publiku, lai gan viss veda uz to, ka drīz viss būs dziļā "D", no kurienes nebūs lemts izķepuroties!
Par Vējoni pat grūti izteikties, jo viņam pajūgs būtu jāvada, bet, lūdzu, tikai ne valsts! Par viņa izcelsmi viss skaidrs, bet vēl lielāks "skaidrs" KĀPĒC TIEŠI VIŅŠ!

Amerikas "demokrātija" ir skaidri pārredzama - Tuvie Austrumi izpostīti, bet Eiropā ieplūdusi netīra, atriebes kāra "zaraza". Kadafi bija izteicies, ka iznīcinot Tuvo Austrumu līderus, tiks iznīcināta Eiropa, jo tikai līderiem ir zināmi paņēmieni, kā savaldīt karstasinīgo tautu. Bija relatīvs, taču miers. "Demokrātijas" bruņinieki, es pat teiktu "Apokalipses jātnieki" ienāca Austrumos, iznīcināja senās kultūras, kuras izauklējušas civilizācijas, atstāja postažu, parādīja, bet ne pierādīja 12 bērnu ģimenes tēvam, ka divu vīriešu mīlestība ir skaista, samaitāja gaisu un viss kārtībā, jo dzīvojam tur, tālumā!

Postremo  1 9 Piekriitu par Ulmani. Piekriitu par to, ka nevajadzeeja nevienam liist austrumu valstiis. Un pirmajai to nedariit vajadzeeja tiessi , dazziem tik miillajai te , krievijai :(
Lielaakaa Eiropas klluuda peedeejos 10 gados ir atveerto robezzu politika. Kaapeec jaallauj liist paari tai robezzai vispaar? Zzogs, un jaagriess virssu nepajokam. Ko dairit ssodien. Lloti radiakaali jaasargaa robezzas.Ar ierocciem ! Visus imigrantus , kas nelegaali lien kur, salaadeet kuggos, un uz otru krastu atpakall. Pasakumu saraksts ir garss, kas buutu jaadara. Un viengli nebuus. Bet var savest to vissu kaartiibaa. Krievelliem jaavaacaas araa no Ukrainas. Jaatvelk sava armija no robezzas. NATO taapat jaaizved no pierobezzas lielaakie speeki, tikai robezzapsardze jaatstaaj.Jo nav tomeer dizzas sskkirbas, vai palaist rakketi no LV, vai kaadas citas EU valsts.
Krievijas nummur viens probleema ir tiessi Putins, ar savu varzu. Varbuut vinam nemaz nav atlicis tik ilgi vairs...cilveekiem pacietiibas meers nav muuzziigs !

Mavs  9 1 Postermo - dabūsi žetonu, ja parādīsi Ukrainu kādā kartē, kas izdota pirms 1917. gada :)
Tādas valsts vispār nav bijis un ņemot vērā tās teritorijas etnisko "kokteili" - diez vai kādreiz būs.

Un re, kur jūsu mīļie amerikāņi - demokrātijas nesēji :

http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/618664-nvo_asv_koalicijas_gaisa_triecienos_sirija_nogalinati_151
3_civiliedzivotaji

LaskovijMerzavec  1 14 Un kāda starpība, kura gada kartē Ukraina ir vai nav bijusi?
Btw ... Latvija arī nebija kartē pirms 1917. gada. Izraēla arī nebija un vēl varētu salasīt audzas valstis, kuras nebija, tajā vai tajā gadā, bet tagad ir.

Tomēr neviens no Krievijas aizstāvjiem tieši nevar atbildēt, kura "karte" ir tad uzskatāma par Krievijas karti un ar kādu gadu datēta. No malas izklausās, ka Krievijas teritorija ir jebkura, kura kāds krievs ir sūdu nolicis.

Daudzi "veiksmīgi" trāpijumi ir arī uz Krievijas rēķina.

Drole  1   https://www.theguardian.com/world/2016/mar/15/russian-airstrikes-in-syria-killed-2000-civilians-in-s
ix-months

Russian airstrikes in Syria have killed about 2,000 civilians IN SIX MONTHS of attacks on markets, hospitals, schools and homes, rights groups and observers say, warning that plans for a military drawdown may not mean an end to the deaths.

Moscow has insisted it carried out only surgical strikes on “terrorists”, but victims and fighters say bombers strayed well behind frontlines in areas far from strongholds of Islamic State or al-Qaida fighters.

Jets appear to have intentionally bombed civilian areas, in a campaign to spread fear and clear areas where government ground troops were planning to advance. Coalition airstrikes led by the US have also killed civilians, but have stricter rules of engagement.

“Any strategic benefits of Russia’s intervention have come at a bloody cost to civilians, with all local casualty recorders in agreement that 2,000 or more non-combatants have died,”

virietis1978  3   Sāc domāt un varbūt redzēsi ka jautājums jau nav korekts. Ja vēl padomāsi, varbūt atradīsi arī atbildi...

edding    4 Krievija ne ar ko citu palepoties nevar.
Biju es tanīs Kuriļu salās. Aiztirsts līdz nemaņai. Vietējie mācās japāņu valodu, cerībā ka japoškas tos savāks, bet nekā.

Drole  1 1 "Kam Krievijai vēl zemes?"

Vajag vietu, kur riikot manevrus. Siirijaa leetaak izmeegjinaat jaunaakos ierochus, kaseshu bumbas utt. Ekonomija!

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-bombs-idUSKCN1080YF
https://youtu.be/ZAI3z1juz8s?t=66

pasiivaa  5 1 kurš cits varēja piespiest Eiropai atvērt vārtus, ķip demokrātijas vārdā, ja ne ASV? Kam tas bija izdevīgi, sabradāt Eiropu ar visu tās kultūru? Krievijai, vai?

pasiivaa  3 1 cie, Chiris, zeme nenozīmē tikai kur cilvēkam dzīvot, zeme galvenokārt ir derīgo izrakteņu ņemšanas vieta, arī citu resursu izmantošanas vieta. NATO mūsu Baltijas valstis un Ukraina vajadzīga, kā buferzona. Cilvēkiem nav nozīmes, tā jau viņu ir par daudz!

Neutrogena  6   Nu ja!
Tieši tāpēc ka Krievija ir vēl neapgūts resurss ar milzīgām dabas bagātībām - kūdru, mežiem, ūdeņiem, NAFTU, dabasgāzi, cēlmetāliem, dārgakmeņiem, kuras par velti negrasās katram ubogijam lūdzējam atdot, mēģina un mēģina provocēt šo valsti uz kašķiem un strīdiem.

LaskovijMerzavec    10 Neutrogena ... ko Krievu karaspēks dara - Piedņestrā,Krimā,Abhāzijā,Dienvidosetijā, Donbasā (itkā nav tur oficiāli, bet bruņojuma apmērs pierada pretējo). Tagad arī Sīrijā. Itkā svešas valstis, bet karaspēks krievu. Un neviena karaspēka nav Krievijas teritorijā, pat nav iegājuši Krievijas teritorijā. Tad kurš ir agresors???

Par diviem pilnapmēra kariem ar "čečenu teroristu bandām" nemaz nerunājot!

draboss    3 Varen melnbalta šeit tā bilde sazīmēta, labā Krievija, pret slikto Ameriku un otrādi. Neviens no viņiem nav īsti labs. Bet nu vēsturiskā sāpe no vatēm ir dzīvāka, viņi ir tuvāk, tāpēc piekritāju mazāk. Amerikosi čakarē rafinētāk, piekrītu ka krievs ir vairāk "mērkaķis ar granātu". Pārāk liels iespringums, latvieši šobrīd tāpat čakli pašiznīcinās, tā būtu akūtāka sāpe.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu