Vai tad Latvijas krieviski runājošie neredz?

Vai tad Latvijas krieviski runājošie neredz, ka Krievijā atkal ir atnācis totalitārais režīms? Tā pamatpazīme ir, ka NEDRĪSKT kritizēt Putinu. Man visu dienu fonā skan Krievijas telekanāli, bet pēdējo gadu laiku NEEIZI neesmu dzidrējis, ka kāds būtu kko atļāvies kritizēt no Putina dabībām. Nav pat svarīgi - pareizi vai nepareizi, bet vnk cenzūra - to NEDRĪKST! Nu, ka Staļina laikos - ja pateiksi kko kritisku, tad vnk pazudīsi ..
Es te parunājos ar mūsu krieviski runājošiem un viņi saka, ka Putins dara visu pilnīgi pareizi, tāpēc nevienam neienāk pat prātā kko kritisku par viņu pateikt. Nu, bet piedodiet - ASV, Vācijā un visur citur, var kritēzēt visās avīzēs, telekanālos, kaut vai pateikt, ka prezidentam šķībs deguns vai bikses nemodīgas. Bet Krievijā - vnk nedrīskt! Nu, tieši tāpatās kā Ziemeļkorejā. Nu, lāb, tā vinu pašu darīšana, ka patīk dzīvot carismā visu savu vēsturi. Bet mani tik izbrīna, ka neviens no mūsu krievvalodīgajiem to neredz????? Kā tas var būt???

Lince    4 Kas grib, tas redz. Nem vera kad Latvija dzivo 50´000 Krievijas padotie, tas skaitlis ir nemts no KF sutniecibas Latvija. Uz kremla velesanam Krievijas vestnieciba balsoja sis pats skaitlis. No tiem 99% nobalsoja Putina partijas laba. Tas ari ir no to pasu avotiem nemts.
Tatad te nav jabut genijam lai saprastu, kas ir sie cilveki?
Skumjakais kad Latvijas puse nevienam tas nerup, te domaju atbilstosas iestades.
Pirmais , ko te vaig darit ir atbrivoties no sadiem cilvekiem, tos izraidot no ES. teritorijas.
Jo X stunda si pati masa bus ta, kura sarikos nekartibas.

allldis    5 Jā,"lince" pareizi ir piezīmējis, tikai tie nebūs nekārtību rīkotāji, bet gan trenēti slepkavas, prof. rīkļurāvēji un no vietējo kriminālistu bandām izlasītie bandīti, kuru uzdevums būs ne tikai radīt haosu, paniku un nekārtības,bet arī neitralizēt pretoties spējīgos un varošos pilsoņus strat. svarīgās iestādēs utt.! Tas pats vērojams armijā un policijā, kur bariem tiek ņemti "integrētie" psrs pilsoņi, kuru nelojalitāte pa gabalu redzama un dzirdama un kas kopā ar pirmajiem šaus mugurā arī mūsu bruņotajiem aizstāvjiem uz robežas, policijā un armijā. Maigi sakot "dīvaina" ir valdības, Saeimas, DP un SAB attieksme pret šo acīmredzamo lietu,kas top saprotama pat iebraucējam- viesim piem. 9.maijā esot Rīgā!

Lince    2 Alldis:
Nerakstu neko te lieku, un nesaucu visu tiesi ka domaju, rakstu neitrali ta lai nav kadiem likuma murga kalpiem piesut man kadu pantu. Saja valsti pantu norat pat var ja esi nobildejis savu atvasi kailu kam ka dazi izbokstere no sava prata neesam 18 gadiem. Un ja ta bilde publiskota tad gaidi pants bus. Precidents jau bija ar operas izradi pa buratino pec PSRS versijas. Kad afisa bija izmantots kails zens kam bija tikai dupsis redzams un piezimetais deguns. Var jau saprast kad seksuali manjaki ir, tie ir un bus, bet to nav japarves par masu histeriju. Un to histeriju laiz ne pa tam sliedem, ka nospiego Aizliegto panemienu. Man G. Bojars ar kaitina savos provakatoriskos raidijumos, bet ir tag demokratija. Bet varbut ir tikai fiftivi vardos?
Ta pat ir ar tiem kam sarunas valoda majas ir kr. Ne jau visi viena kaudze gruzami, bet vairums ir gan.
Un brec nav kr. tirgus, nekad pec ta neesmu ravies un nedomaju to darit, ja siem vaig lv praces lai atbrauc te, samaksa un ved majas. Bet vest tur un vel uz pardosanu, nu beidzat akstities, tas ir dumi darits. No ES. jau ar preces ved tikai kad par vinam nauda ir nomaksata. Bet tie KF. piederigie gan ir jauzmana. Ja jau ir tik Putensiki pareizi tad prasas ko vini nav braukt majas? Te tak ir launie kapitalisti. Un kurs ir meginajis noskaidrot, cikiem no tiem tukstosiem vel kabata ir nepilsonu pases? Un ta te var turpinat nejega rakstit.
20´miljoni tiek atvelets 100 gudrajiem ka kvotas, latviski limits. Un kapec viniem vispar vaig tadus ciparus dot? 1miljons un basta. 19 miljonus varetu ielikt medicina, vai skolotaju algam. Bet tak ne vaig 100 dienas zagliem. Un kas pa modi naktis telot ka baigi budzetu pienem, ja dala slapstas un gul. Bet otra dienu pusi majas krac.
Ta vieta lai iet majas un no rita svaigu galvu pabeigtu iesakto. Vini protams nekautresies panemt maksu par naksts stundam.
Un tapec jau ari ar to aizsardzibu ir ka ir.
Iznemums ir ja dabojas k

Eliota  2   Jusu viedoklis...berniem virs gultinam karajas ka zvaigznites(to valdiba nenem vera).
Atslabstiet...iznemot velesanas jus nekur ar saviem padomiem vai domam neesiet vajadzigi.
2018-05-01

Eliota  2 1 Mes cilveki neesam politika,mes esam kutri un pat boikotet nemakam!
Pareja zina ...sazinasanos,celosanu...mums ir problemas?(Atseviskos gadijumos)
Nesaprotu...ko kritizet,ko spriest ,par ko runat ja tauta ka tauta ir degradejusies un katrs velk kazoku uz savu pusi?1
2018-05-01

allldis    1 Bet Eliota, nevis tauta ir pati degradējusies,bet gan tiek mērķtiecīgi degradēta no 4.maija varturu- kolaborantu puses.




.
2022-05-29 12:30

Labrador      Vai tad rietumu demokraatiju paarstaavji neredz , ka tur iestaajies nacisms? 2022-06-01 15:48

allldis    1 Labrador, esi tik laipns un netaupi bezmaksas burtus, tā radot neizpratni par savu tekstu!
Jo man piem. kolēģi jautāja - "hmm, kuriem tad domāts tas "iestājies" nacisms,vai kremliniem vai rietumiem? Bet paldies par malā nestāvēšanu un iesaisti polēmikā!
2022-06-01 21:16

Līdzīgi jautājumi
Ko tie krievi spiez mus runat krieviski? (59 atbildes)Krievijas TV Latvija (31 atbildes)Krievijas intereses Baltija (32 atbildes)Latvija 100-gade (34 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu